Piletinu svi volimo i moze se stvarno pripremiti na milion nacina.Pripremljena na ovaj nacin je dosta kaloricna i sita,tako da ce vam uz nju trebati samo neka salatica.A mozda i duza setnja.
Kolicine trebate prilagoditi vasim potrebama,ja sam pravila od sest vecih snicli,tako da je bilo dve po osobi,ali vi prilagodite po vasim zeljama i potrebama.Mi cak nismo sve ni pojeli.
Sastojci:-6 vecih pilecih snicli
-sol
-biber
-zacin za supu
-2 kasike senfa
-6 vecih nasecenih sampinjona
-12 snitica slanine
-veca glavica crvenog luka nasecena na kolutove
-4-5 snita sunke
-1 kisela pavlake
-oko 150 gr naribanog sira trapista ili gaude
-kasika-dve ulja za podmazati pleh
Snicle posolite,pobiberite i pospite nekim zacinom za supu.Stavite ih u pleh koji ste malo pouljili.Namazite ih senfom.Rasporedite po sniclama nasecene sampinjone.Na sampinjone stavite po dve snite slanine,pa gore stavite luk,zatim naseckanu sunku.Premazite ih pavlakom i pospite naribanim sirom.Kada pogledate slike bice vam jasan redosled.Pecite ih u rerni prethodno zagrejanoj na 200 C oko pola sata dok ne porumene.
Mozete menjati neke namirnice po zelji,npr.umesto sunke stavite kobasicu i sl.Posluzite uz laganu salatu.Uzivajte
Kolicine trebate prilagoditi vasim potrebama,ja sam pravila od sest vecih snicli,tako da je bilo dve po osobi,ali vi prilagodite po vasim zeljama i potrebama.Mi cak nismo sve ni pojeli.
Sastojci:-6 vecih pilecih snicli
-sol
-biber
-zacin za supu
-2 kasike senfa
-6 vecih nasecenih sampinjona
-12 snitica slanine
-veca glavica crvenog luka nasecena na kolutove
-4-5 snita sunke
-1 kisela pavlake
-oko 150 gr naribanog sira trapista ili gaude
-kasika-dve ulja za podmazati pleh
Snicle posolite,pobiberite i pospite nekim zacinom za supu.Stavite ih u pleh koji ste malo pouljili.Namazite ih senfom.Rasporedite po sniclama nasecene sampinjone.Na sampinjone stavite po dve snite slanine,pa gore stavite luk,zatim naseckanu sunku.Premazite ih pavlakom i pospite naribanim sirom.Kada pogledate slike bice vam jasan redosled.Pecite ih u rerni prethodno zagrejanoj na 200 C oko pola sata dok ne porumene.
Mozete menjati neke namirnice po zelji,npr.umesto sunke stavite kobasicu i sl.Posluzite uz laganu salatu.Uzivajte
Nema komentara:
Objavi komentar